Arcos Baila 2014

For 8. gang arrangerer Juan Armand (Salsazucar) Salsafestivalen Arcos Baila, fredag den 11. april – søndag den 13. april 2014.

Arcos Baila 2014

Det starter fredag aften omkring kl. 23 med show af de forskellige dansehold og nogle enkelte professionelle. Herefter danses der til dj musik hele natten.

Lørdag er der forskellige workshops bl.a. salsa, bachata, kizomba. Der er middag lørdag aften og kl. 24 er der show af professionelle og igen dj musik hele natten.

Søndag igen workshops og festivalen slutter med fælles paella og dans.

Det hele foregår Hotel Lago, Arcos de la Frontera, Cadiz, Andalusien i Spanien.
Og prisen for workshops, show og fester kun 30 EUR

Det plejer at være en hyggelig og afslappet festival, lige i Juans ånd. Søg på youtube, www.salsazucar.es og www.arcosbaila.es for yderligere info og se videos/billeder fra de tidligere festivaler. 

Det er jo weekenden før påske og hele området er fantastisk. Fly til Malaga, leje en bil og så kan man have nogle dejlige dage i Andalusien.

Folk fra Ketti, Salsa Vida og Jan Linnemann har tidligere deltaget i festivalen og i den forbindelse boet på Hotel Arcotour. Har I brug for yderligere oplysninger eller anden form for hjælp, så kontakt endelig Rie Winther på ekkofracuba@gmail.com.

Måske ses vi i Arcos i april?