Cuban Festival 2014 – Tak for i år!

Cuban Festival 2014 – tak for i år og en fantastisk fest!!

Hold nu op for en GOD fest, vi havde i lørdags!! TAK til alle jer, der kom og var med til at skabe den!!

Cuban Festival 2014

Skønne og oplagte mennesker til salsa og son workshop med De Tre Musketerer, Juan, Jesús og Yasmani om dagen, hold da op hvor I dansede r.. ud af bukserne og svedte igennem!

DJ Arceo spillede op fra kl. 21 og sørgede for at velkendte som nye ansigter myldrede ud på dansegulvet og sled på danseskoene.

Grupo Danson gav et brag af en koncert og var så smækfulde af eksplosiv og lækker, cubansk energi, så ingen kunne sidde stille – snyd nu ikke jer selv for deres nye album, når det kommer på gaden lige om lidt!!De Tre Musketerer serverede et spektakulært danseshow imellem de to koncert sets og viste os alle, hvordan dét lige skulle gøres.

TAK til alle, der var involveret i dette arrangement – der havde ikke været nogen fest uden jer!
Alle jer gæster, der kom og var med til at feste igennem, alle jer deltagere på workshoppen, der dansede igennem, DJ Reinaldo Arceo Oropesa, Grupo Danson, Kulturanstalten og Maria, Ketti Bueno Ferrer og Salsa Vida, Juan Armand Cureaux og Salsazucar, alle vores fantastiske, frivillige hjælpere og hele holdet bag Ekko Fra Cuba. Og ikke mindst dem, der støttede os: CPH World, World Music Denmark og Havana Club!

 

Web  WMD-logo   01_LOGO_HAVANA_CMYK