Glædelig jul og godt nytår!

Ekko fra Cuba ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår!

Vi vil gerne takke jer alle for at have støttet op om vores arrangementer i 2014 og været med til at skabe nogle fantastiske aftener.
 
Vi har valgt at lave lidt om på vores koncept i 2015.
Det betyder, at vi 100 % sikkert afholder arrangement i Råhuset den sidste lørdag i marts, april, maj, september, oktober og november. Hvor vidt vi afholder andre arrangementer i løbet af året 2015, så som Cuban Festival, er endnu ikke fastlagt.
 
Endnu engang tusind tak for mange dejlige aftener og gode timer på dansegulvet i 2014. Vi glæder os til at se jer til vores arrangementer i 2015. Hvis ikke før, så lørdag den 28. marts 2015 i Råhuset.
Ekko fra Cuba
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.